Om Aneby Renhållning

Aneby Renhållning AB är ett anrikt företag som startades av Gösta Larsson redan 1960. Det innebär att vi har hunnit samla på oss mycket erfarenhet och kunskap inom branschen. Mycket har hänt sedan starten, både i omvärlden och inom företaget, men vi har alltid strävat efter att ligga i framkant. Idag ägs Aneby Renhållning AB av Lasses Kranbilar AB.

Aneby Renhållning AB har som mål att utföra arbeten som gör kunderna nöjda, oavsett situation. Vi utför i stort sett alla typer av transporter. Vi ombesörjer fastighetsnära insamling (FNI), alltså papper, tidningar, plast, metall och glas. Vi sorterar också industriavfall. Utöver detta erbjuder vi containertransporter såsom liftdumpercontainers och lastväxlarcontainers, maskintransporter med lastväxlarbil och maskinsläp, spolbil samt flistransporter.

I dagsläget äger vi sex enheter varav en sopbil, tre lastväxlarbilar med släp, hjullastare och en spolbil. Detta för att kunna erbjuda så många tjänster som möjligt.

Har ni några funderingar eller frågor är ni varmt välkomna att höra av er. Kontaktuppgifter finner ni längre ner på webbplatsen.

Vårt verksamhetsområde omfattar, förutom Aneby, även Jönköping, Nässjö, Tranås, Eksjö och Ydre.

Kontakta oss

Vill du veta mer eller få ett kostnadsförslag är du välkommen att kontakta oss här.